Lokale håndværkere
Gratis og uforpligtende
Hurtig svar
Spar Co2 på køsel

Sådan finder vi din lokale vvs'er i Odder

Vores proces består af 4 simple faser - det er forklaret herunder:
 • 1
  Udfyld kontaktformularen

  Du udfylder kontaktformularen her på siden, hvor du beskriver din opgave. En godt beskrevet opgave, giver større respons, så investere gerne lidt tid her - for et bedre udbudsresultat.

  Indsend byggeopgave
 • 2
  Vi sender beskrivelsen videre

  Når vi modtager din henvendelse, sender vi den videre til vores netværk. Her byder de håndværkere ind, som har tid og som kan løse opgaven.

 • 3
  Håndværkeren sender deres besvarelse

  Håndværkeren(ene) vender retur, med et estimat på opgaven. Hvis du finder tilbuddet(ene) interessant, sætter vi dig i kontakt med håndværkeren(ene).

 • 4
  Dit projekt kan påbegyndes

  Efter aftale med håndværkeren, kan du påbegynde dit projekt. Du har nu den direkte kontakt til håndværkeren, og vores opgave er udført.

Samarbejds-håndværkere

Gense spørgsmål til Odder Håndværker

Find svarene her

Hvorfor en lokal håndværker fra Odder?

Vores filosofi er, at vi skal handle lokalt og støtte de lokale kompetencer, som findes i Odder. Dette er sundt for miljøet, da håndværkeren ikke skal køre frem og tilbage langvejsfra. Det er billigere for dig, af selv samme grund og slutteligt så støtter du lokalsamfundet og skaber arbejdskraft i Odder.

Hvilke fordele har jeg?

I Odder kender alle mere eller mindre hinanden, men har du overblikket over de mange håndværkere. Og har du oplevet det kan være svært at booke tid, ved en håndværker?

Det at alle kender alle, gør at håndværkerne i Odder har højere integritet om sit håndværk – det er vores påstand. Det koster ganske enkelt for meget, med et dårligt ry i Odder.

Derudover så er vores netværk af håndværkere stort, så sandsynligheden for at du får udført din opgave inden for din ønskede peride, er større.

Hvem har ansvaret?

Odder Håndværker hjælper dig med at finde den rette håndværker. Vi sætter dig i forbindelse med denne og herefter er vores opgave løst. Det er nu den udvalgte håndværker og dig, som kører projektet og Odder Håndværker hæfter ikke for fejl eller mangler. Vi er blot din gode ven, som sætter dig sammen med en god lokal håndvæker.

Har du et byggeprojekt?
Vi finder håndværkeren til dig!

Vi er lokale i Odder og benytte lokale håndværkere. Vi støtter lokalsamfundet - gør du :)?
Start her
Mail:
info@odderhaandvaerker.dk
Adresse:
Skolegade 66, 8300 Odder
Åbningstider:
Mandag - fredag: 08:00 - 17:00